این میوه مقدار کمی کالری دارد و از فیبر بسیاری برخوردار است که همین دو ویژگی باعث میشوند که شما بتوانید با خوردن روزانه عناب از افزایش وزن خودتان جلوگیری کنید و آن را به طور مطلوبی کنترل نمایید.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
عناب دارای خواص ضد التهابی است. اینها ممکن است به سم زدایی خون کمک کنند. با این حال، هیچ تحقیقی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد.
عناب میتواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک میکند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتریهای مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش میدهد.
این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی میشود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیامرسانهای عصبی میگردد، فرآیند خواب شما را تسهیل میکند و مشکلات آن را به طور کامل حل مینماید.
از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راههای زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصهای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:
خاص ترین مدل ست پذیرایی سنگی: تجمل و شکوه در مهمانیهای شما
بخشی از بررسیها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکالهای آزاد شوند. سلولهای آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.
عناب مشکلات گوارشی را برطرف میکند. این میوه علاوه بر پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها، سرشار از مواد مغذی است.
فراموش نکنید خوردن عناب برای افرادی که داروهای ضدافسردگی مثل ونلافکسین یا داروهای ضدتشنج مصرف میکنند مناسب نیست.
رنگ خواص عناب خشک برای زن باردار عناب تازه باید سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوهای است و مانند خرمای خشک پوسته چروکیدهای دارد.
همچنین شما میتوانید برای بهبود آثار زخم و آفتابسوختگی، از عصاره عناب بر روی پوست خود استفاده کنید تا ناحیه موردنظر التیام یابد.
همچنین خوب است بدانید که عناب خشک در مقایسه با عناب تازه، درصد شکر و کالری بالاتری دارد. پس بهتر است حدوسط در مصرف هردو نوع شکل میوه رعایت شود.
این ماده مغذی کمک میکند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریعتر و احتمال یبوست کم میشود.